| Luannah a întrebat:

Habar n-am la ce categorie se pune,dar de ce mereu cand suflu gaz din punga incep sa tremur dupa cateva secunde straight face ?Mentionez ca la inceput cand faceam asta nu tremuram,iar mai nou din ce in ce mai des straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| anonymus1anonymus a răspuns:

Ce fel de gaz?

| Luannah explică (pentru anonymus1anonymus):

Gaz la tub, de umplut bricheta.Care il suflu din punga straight faceInafara sa i-mi dai critici sau dinalea verbale ca dc fac asta si blabla, zi-mi doar de ce tremur?

| anonymus1anonymus a răspuns:

Nu vreau sa rad de nimeni, doar ca nu am stiut despre ce este vorba ( nu vreau sa spun prostii care nu au legatura cu problema ta )
Din cate stiu, gazul metan este toxic pentru corp si exista riscul sa te axfisiezi ( cand inspiri, se duce in plamani - din plamani avem oxigenul in sange - oxigenul vine impreuna cu gazul toxic - se intoxica celulele corpului). Tremuraturile astea nu sunt bune chiar deloc. Inseamna ca organismului nu-i convine ceea ce faci.Iti recomand sa nu mai faci asta, deoarece poate fi la fel de nociv pentru corp ca fumatul sau mai rau )
In natura gazul metan este fara miros, asa ca se adauga o subst care-i da mirosul ala specific pentru a nu fi inspirat si a fi evitat riscul de explozii)
Sper ca te-am lamurit happy