| alexxis0712 a întrebat:

Hai salut. Ce parere aveti despre batoanele Protein-R.Mi le-a recomandat un prieten cica sunt foarte bune si nu afecteza cu nimic.Am 16 ani 1, 71 66kg.Ce ziceti daca mananc d-astea sunt sanse sa nu se mai vada patratelele? laughing))) sau sa le las balta? Mie baiatu ala mi-a zis ca n-are nicio treaba cu patratelele.Astept parerile voastre, nu iau de mult ci de o saptamana m-am apucat vreau sa aud pareri de la cei care au consumat o perioada mai lunga de timp.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| xxDudaxx a răspuns:

Eu le consumam inainte sa merg la sala sau cand imi e foame. Patratele? Pai daca nu faci nimic cum vrei patratele? Si in al doilea rand daca faci sport atunci iti trebuie o alimentatie "bogata", batonul ala nu o sa suplineasca nevoile tale ca si organism, mai ales la nivel proteic.Eu consum de un an si ceva ori batonul ala cu proteine, ori fibrobar, dar nu chiar zilnic ci cand am pofta de ceva dulce si fara calorii care stiu ca e sanatos. Daca vrei masa musculara lucreaza, un baton nu o sa iti faca patratele. Mananca 3 mese pe zi principale +gustari si un aport mare de proteine.In general inainte de efort e recomandat sa consumi proteine din carne, care au eliberare trepatata si dupa poti cosuma proteine cu ardere rapida precum soia.Succes!

| Cosmin86 a răspuns (pentru xxDudaxx):

"Pai daca nu faci nimic cum vrei patratele?", orice are patratele fara sa faca nimic ( altfel ar fi in scaunul cu rotile ).

Singura problema e sa le faci vizibile.