| JeJeleu a întrebat:

Hai TPU am nevoie de un răspuns urgent si as vrea sa răspundă cei care au trecut prin asta
acum ceva timp mi s-a ciobit dintele din stanga sus dintre canin si cei din fata. era o ciobitura mica. nu se observa...
astazi de dimineata am observat cum s-a ciobit aproape jumatate din el. nu se observa rau dar eu am avut norocul de a avea toti dintii super drepti si frumosi fara nici o problema.. Si din senin unu e ciobit.
as vrea sa mi spuneți daca ma duc la doctor ce o sa-i faca? O sa mai pileasca mult din el? Cam e nevoie ca e o ciobitura foarte urata. e pe rotund. oricum. o sa l faca bine? Care ati trecut prin asta, dupa tratament cum este? Se tine bine?
Cat mai multe detalii.tin mult la dantura (cat de ciudat a sunat asta)happy
Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| mykymouse a răspuns:

Salut,nu a sunat ciudat, fratele meu a trecut prin ce treci si tu, sfatul meu e sa mergi la un cabinet bun si sa nu te zgarcesti la bani ca e sanatatea ta, multa sanatate