Pentru scaun greu trebuie sa iei Fibre asa se numesc se gasesc la farmacie nu sunt foarte scumpe am luat si eu dar sincer numai stiu cat am dat pe ele ca am luat mai multe atunci. iar pentru buba aia care o ai trebuie sa iei Hemorzon e o crema cu care trebuie sa iti dai in fiecare zi si sa-ti bagi si cu degetul inauntru in fund. vorbesc serios si eu am avut ce ai tu..mai putin buba dar am suspectat ca as avea si am luat si eu crema si mi.am dat..ala ce zici tu e hemoroid si e pacatos rau de tot..trebuie neaparat sa faci ceea ce ti-am zis. daca nu trece du-te la un doctor ca nu e de joaca risti sa ajungi la operatie. a si inca ceva...nu te mai chinui sa faci treaba mare ca dai in alte probleme..de la pastilele alea o sa ajungi sa faci foarte repede..si sa te dezveti de scremut te roooog... sper sa te faci bine. poate imi dai si mie un mesaj sa-mi spui cum iti mai e.Paste Fericit scumpo!:*
Iauzi vorba,, nu te mai chinui sa faci treaba mare,, Pai cand vine,, vine,. Parerea mea sincera?! Nici un musetel,,,, nici un degetel,,, DIRECT LA MEDIC ..Hai pupic,,,,(nu in locul dureros).