| Bogdinzilaa a întrebat:

Haideti va rog un ajutor.Eu nu am putut sa fac caca 2 zile si mi-a zis ca am o constipatie.Am batu ceai de musetel etc mere portocale tot si am reusit pana la urma, ieri am facut. Iar azi cand m-am dus sa fac caca am simtit ceva acolo care il tine.Si eu ma chinui greu sa fac caca indiferent.Si am vz ca il tine ceva acolo si tot am reusit dar cand m-am dus in oglinda sa vad ce e am vz fix pe cercu ala care iese era o buba cam jumatate din elk si cand ma fortam el iese. asa.Plz un raspuns daca e ceva grav.Mentionez ca pot sa fac dar foarte greu.Si e enervant.Si cand ma screm ma doar tare rau in fata si la burta.PLz hel my. Skuze pentru limbaj.Va rog ajutor.Si vreau sa stiu daca exista vreo boala dinasta grava la fund in care sa nu poti sa faci caca si sa mori sau o boala mai grava la fund si sa mori?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai un hemoroid extern

| undercover01 a răspuns:

laughing absolut penibil! MERGI LA UN DOCTOR!