| madamadalinuta a întrebat:

Hallo TPU :]. intrebare adresata fetelor;].
deci am 18 ani. si de 1 luna nu mi-am venit menstruatia. mi-am facut test de sarcina. a iesit negativ nu stiu dc nu imi vine :].
plz help me :]
funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iLovedYou96 a răspuns:

Buna! in situatia asta posibilitatea de a fi insarcinata este inexistenta, dar ai spus ca ai facut testul de sarcina si ti-a iesit negativ asa ca probabil ca s-au produs niste dereglari hormonale! mai asteapta un pic si daca tot nu iti vine, mergi la medic ginecolog! succes

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Inseamna ca nu esti insarcinata, ci bolnava. Trebuie sa te vada cat mai repede un ginecolog, deja ai amanat extrem de mult si boala se agraveaza de la o zi la alta.

| katy a răspuns:

Poate ai o dereglare hormonala sau chisturi ti-as sugera sa mergi la ginecolog si eventual sa-ti faci o ecografie

| Ervin a răspuns:

Ai făcut sex? dacă nu, de ce ai mers acolo? dacă da. hm. poate a fost şi un durex la mijloc.

| pfff a răspuns:

E ceva normal nu te speria, mi s-a intamplat si mie dar dupa mi-a venit si n-am avut nimicwinking stai linistita ca nu ai nimic, iti va veniwinking