| ea_6764 a întrebat:

Hallou lume!
Am si eu o intrebare thinking de vreo 4 ani, nu mai cresc in inaltime.
Am ramas la o inaltime constanta de 1, 60.Toate colegele mele, care initial erau mai scunde decat mine, m'au depasit cu mult.
...
Si, inca sunt la o varsta la care ar trebui sa ma mai inalt si eu, considerand ca nu am nici macar 18 ani big grin.Si,din cate stiu eu, femeile se opresc din crestere la 28 de ani. :-s
...
Deci, care credeti ca ar fi problema? O sa raman la 1, 60 pe viata =]]?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| IuliaAlexandra123 a răspuns:

Ar trebui sa iei niste calciuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate e din lipsa calciului app haideti sa il omagiem pe eminescu citind aceste creatii scrise in cinstea lui! http://cenacluljj.wordpress.com/eminescu/ aratatzi ca va pasa de cultura tzarii noastre!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apuca'te sa practici un sport

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti gresit informata, dezvoltarea fizica la fete(deci si cresterea in inaltime)se opreste in jurul varstei de 17-18 ani(cu foarte mici exceptii, care nu ajung, in nici-un caz, pana la 28 de ani ci pana la 19). Daca esti apropiata de varsta de 17-18 ani, e posibil sa nu mai crsti(sau daca mai cresti, nu foarte mult). In orice caz, nu-ti face probleme, e o inaltime medie(foarte multe fete majore au aceasta inaltime).