Nu.
În general, halucinațiile sunt cauzate de somnul insuficient.
(La oamenii sănătoși mă refer, nu la schizofrenici. La ei e vorba de altceva.)
Eu am aceste halucinatii mereu... si aud si voci noaptea, care ma striga etc( vocile bunicilor, celor cunoscuti) si m-am gandit ca e si din cauza ipohondriei. ca m-am ca sunt schizofrenic mie mi se deformeaza obiectele de fapt( la ochi ar fi problema, dar am fost la control si n am avut nimic) dar uneori asa am impresia ca sunt halucinatii
Personal, cred că la tine e vorba de altceva: ești deosebit de înzestrat pentru... nu știu cum să-ți explic clar. Se pare că ai o legătură strânsă cu lumea de dincolo.
Mulți oameni încearcă să aibă o astfel de conexiune. Extrem de puțin reușesc. Se pare că tu ești un ales (la tine e natural).
Documentează-te nițel despre călătoriile astrale și ce înseamnă a fi medium.
Vocile pe timp de noapte apar mai ales când suntem la granița dintre starea de veghe și cea de somn (starea hipnagogică). Ai avut parte și de paralizia somnului sau doar de voci?
Îndemnul meu este să nu te sperii și să explorezi încet și calm porțile acelea care ți se deschid.
Dumnezeu nu face lucruri gratuite.
Nu stiu ce sa zic, dar am probleme foarte mari cu memoria ( uit ce trebuia sa fac in urma cu 1 min) nu ma pot concentra, nu pot gandi pur si simplu, uneori mi e greu sa port si cele mai simple conversatii... pana acum am dat vina pe lipsa de somn, dar tot dorm 8 ore pe noapte in ultima luna si tot nu se schimba nimic... si de aceea cred ca este vreo boala psihica
Dacă tu simți că e vorba de o boală psihică, atunci probabil că este.
Roagă medicul de familie să-ți dea o trimitere spre un doctor psihiatru și împărtășește-i omului ce și cum.
O să te ajute. Trebuie doar să ai încredere în el.
Multă sănătate îți doresc.
Multumesc. Sper sa nu fie vorba de schizofrenie... ca acea boala nu prea se trateaza...