| Miruna_3240 a întrebat:

Hamsterii meu de 3 saptamani nu beau apa dar mananca mancare multa. Oare nu lee sete? Heeelp!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Angelofdarkness862 a răspuns:

Daca nu bea apa inseamna ca in hrana care o dai este multa apa desigur daca ii dai fructe si alte alimente care au in compozitie apa incearca sa ii dai hrana uscata poate atunci va incepe sa bea apa succes si sa creasca mare

| Patricia_6146 a răspuns:

Salut! Hamsterii isi asigura necesarul de apa si din alimente, daca tu le dai legume, furaje verzi consumul lor de apa scade.
Cand hranirea lor se face cu hrana uscata consumul de apa creste. Daca au un picurator in cusca lor, ai grija ca apa din el sa fie schimbata in fiecare zi, si vor invata ei sa bea apa de acolo,
si inca ceva; este mai dificil sa-i observi, hamsterii sunt mai activi seara. fundita?happy

| ℓαυrıtα a răspuns:

Depinde de mancare daca le dai fructe si legume ei isi i-au apa din ele.

| adelutza2000 a răspuns:

Si eu am crezut asta la inceput ca nu bea apa, dar el bea cel mai mult seara si noaptea si de aceea nu-l vezi

| lily123 a răspuns:

Nu,hamsterii pot rezista ceva timp fara apa, nu te ingrijora, vor fi bine.

| Sabrinateo a răspuns:

Hamsterii i general nu beau multa apa decat o data pe luna sapu mai puti de o luna si eu am un hamster si nici al meu nu prea bea apa des