anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hay TPU
Pe 2 noembrie e ziua mea si vreau sa-mi fac un tatuaj.
Vreau sa stiu care sunt riscurile unui tatuaj?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OnlineZ a răspuns:

Eu mi-am facut un tatuaj..pe picior si este decizia ta, oricum ala daca vrei o sa il poti scoate..bine ca iti trebuie cativa banuti.dar este posibil.Si ai grija atunci can te tatueaza sa iti bage un ac nou in masinaria aia...nu te tatuezi in cazul in care ala floseste acul care este in chestia aia deoarece, daca cel acre l-a tatauat inainte avea vreo boala, atunci o iei si tu.ii spui frumos sa il scoata din ambalaj in fata ta ..si nu exista nici un risc, trebuie sa te dai cu crema ce contine vitamina A ..costa 5,5 lei cam asa la farmacie.Nu este dureros, bine ca, conteaza si in ce parte a corpului vrei sa ti-l faci, Sper ca te-am ajutat ..Pwp ..si funda!

3 răspunsuri:
| TAzOVsKY a răspuns:

Sa nu mai dispara niciodata! laughing

| pastru009 a răspuns:

Sal. Pai raspunsul la intrebarea ta este:
da, este un risc; durerea.Doare foarte tare.

Dar asculta sfatul meu si nu te supara pe mine: DUMNEZEU a spus o data: "Nu-ti otravi corpul, fiindca corpul nu ti-e dusman".In cazul tau tatuajul este o otrava fizica a corpului.Cum e tigara o otrava a plamanilor si a inimii.
Mult noroc cu ce decizie iei, dar in locul tau as alege decizia DOMNULUI NOSTRU. Apropo daca tu iti faci tatuaj doar pentru a te da mare, nu e bine.Deoarece am un prieten care si-a facut un tatuaj, s-a dat mare dar nimanui nu i-a pasat.Nu te mint!
PACE INTRE NOI!

| 83MaryuS a răspuns:

Daca il faci la un salon specializat risti sa nu ai riscuri big grin eventual niste mici supuratii daca nu dai cu o crema cu antibiotic