| Deyushaaa12989 a întrebat:

HEEEEELLLLPPP! Va rog sa ma ajutati! Am si eu nevoie de voi. Iau anticonceptionale karissa iar ieri am avut un contact sexual neprotejat...astazi trebuie sa iau antibiotice ampicilina..este posibil sa se intample ceva? sa nu isi faca AC efectul si sa raman insarcinata? Mai am 7 pastilute din blister. Multumesc. Astept raspuns:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU se întâmplă nimic, nu vei rămâne însărcinată în urma contactului sexual de ieri!

Dar, TREBUIE să foloseşti măsuri contraceptive suplimentare ( prezervativ, ovule spermicide, etc. ) pe toată durata tratamentului cu antibiotic + ÎNCĂ 7 zile după terminarea acelui tratament.

Toate cele bune.

| Schatzyyyyy a răspuns:

Eu stiu, ca nu-i bine sa iei pastile antibiotice, deoarece exista riscul sa ramai!