Pisica mea e foarte curata si ingrijita, are toate vaccinurile facute pana aum si la timp, am observat ca s-a desumflat si nu ma mai ustura asa tare, mersi pentru rapunsuri :*:*:*
S`a umflat pentru ca e o zona mai sensibila. sigur e o zgarietura asa parca putin umflata nu`ti face griji. trece si nu e grav. Ai putea totusi sa dai cu crema de galbenele [ de la magazinele plafar- naturiste] sau poate chiar ai in casa. E foarte buna. trece chiar mai repede
Buna Oana, nu cred ca patesti ceva dar stai atenta mai ales daca pisicuta ta nu e vaccinata. Date cu crema nidoflor, iti trece foarte repede si crema asta are si antibiotic si nici nu costa mult la farmacie, 7 lei.Succes.
Stai linistita nu o sa se intample nimics-a umflat doar pe zgarietura. orice zgarietura ti s-ar umfla.esti in regula mai ales daca ai dezinfectat
Este normal să se umfle [asa păţeam si eu cand ma duceam la ţară]
Incearcă sa te dezinfectezi cu Betadine este mai bun decat spirtu
Sănătate!
Nu patesti nimic, lasa sa treaca si mie cand eram mai mica m-a zgariat pisica aproape de ochi si mi-a curs sange si acum am o urma un pic umflata, deci cred ca o sa ti se dezumfle Bft
Nu, si pe mine m-a zgariat pisica, dra nu am dezinfectat. In fine, pisica mea e curata... Si nu am patit nimic, nu mi-a ramas nici semn. De fapt m-a zgariat si pe maini si pe burta si nu mi-a ramas niciun semn.
Nu patesti...ar fi mai bine sa te duci la farmacie daca peste 1 saptamana nu dispare...sau nu se dezumfla. Oricum daca nu e adanca nseamna ca te ustura asa.de moment, e normal. Pisica are unghii ascutite deci e normal sa ti se umfle, mai ales in asa zona sensibila.Eu cred ca nu raman semne. dupa mai mult timp o sa vezi ca dispar.Succs:*:*
A curs sange? Oricum, daca ai dezinfectat locul e ok, dar poti sa dai in continuare cu spirt sa nu se infecteze. Nu o sa ramana urme, s-ar putea sa faca o coaja si trebuie sa o lasi sa cada singura.
Iti recomand 2 produse excelente de la Forever Living. Se numesc Aloe First si Crema cu propolis. Ambele contin si aloe. Iti trece 100 %! Bunicul meu s-a taiat cu coasa si l-au ajutat cele 2 produse. Le gasesti pe site-ul asta:
http://ealoe.blogspot.com/2010/05/aloe-first.html
Am o pisica de 8 ani si este destul de salbaticutza deci iti dai seama de cate ori m-a zgariat si pe gat si aproape de ochi cand eram mai mica si o chinuiam si pe san m-a zgariat dar nu am patit nimic mai grav stai linistita