| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

Heeei! happy
Menstruatia mea nu vine regulat (de 2 ani mi-a venit) dar trebuia sa imi vina pana acum... ma asteptam cam pe 1, si am dureri groaznice de burta, la fel si sanii zici ca sunt 2 pietre straight face. Si de fiecare data trebuie sa fug la baie ca nu prea simt cand imi vine...si mi-e frica sa nu imi vina asa si sa ma patezsad.
Am auzit ca baile fierbinti pot "accelera" ca sa zic asalaughing venirea menstruatiei... Weekendul acesta plec la munte...si cred ca o sa stau pe acolo.sad
Pot lua pastile Merisor-Dacia plant pentru a disparea durerea de burtasad? M-am saturat de durerile astea straight face.
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sopphiiiiie a răspuns:

Asa mi s.a intamplat si mie luna asta.
trebia sa imi vina pe 2 si mie venit pe 13 :-d.
si ma durea groaznic burta.
si cand aveam nevoie la toaleta nu puteam sa fac` laughing)
si credeam ca am vreo problema. dar nu a fist asa.
Cred ca ti.am fost de ajutor :*
Funda`?
Crede.ma. uneori mai vine si cu intarziere :d.

6 răspunsuri:
| Andrei07565486 a răspuns:

Incearca un test de sarcina in caz ca ai avut contact sexual, si cel mai bine ar trebui sa te duci la doctor, el iti poate recomanda ce pastile si ce ceaiuri sa bei.

| julie1006 a răspuns:

Eu pentru durerile menstruale folosesc aulin, acesta a functionat cel mai bine pentru mine.cred ca ar trebui sa faci un control ginecologic sa vezi ce se intampla ca nu mi se pare normal ca sa ai ciclul asa de neregulat. si pentru a nu mai sta cu frica ca te patezi tot timpul foloseste tampoane din acelea mici si suptiri de zi cu zi(gen discret)

| Mihaela a răspuns:

Hei.
Poti sa iei un No-spa, eu din ala iau si e foarte bun. Si eu am dureri. Cu reglarea, nu stiu ce sa zic. Ar trebui sa te duci la medic. Si mie mi-a venit de un an jumate si nu e reglat.Ca sa nu te patezi puneti niste tampoane de genul acestora albe: http://img.unica.ro/uploads/tx_images/tampoane.jpg
Numai bine!

| deusfarm a răspuns:

Merisor -ul nu te va ajuta in cazul de fata; este folosit ca tramament de durata pentru prevenirea si tratarea infectiilor uninare in special, dar si in alte afectiuni; are in principal efect antiinfectios; ce iti trebuie tie acum este un antiinflamator tip nurofen, advil, ibuprofen - toate contin acelasi lucru - deci ia pentru durere nurofen 200 mg de doua sau trei ori pe zi ( sau la nevoie ) dupa masa; baile fierbinti in zona abdomenului, dusul fierbinte, ajuta in special prin efectul relaxant al caldurii; si acum un sfat : pune un alldays sau discret - este subtire si aproape invizibil si scapi de ideea cu patatul - o sa inveti in timp...

| Onn3 a răspuns:

Stai linistita inca mai sunt dereglari hormonale si daca nu te ingrijesti sau iesi afara cu spatele gol se vor accentua durerile, asa ca ai grija si i-ati de la farmcie tinctura de patrunjel care iti va lua durerile cu mama si te va ajuta mult in timpul menstruatiei.Te-am pupat pa-pa

| xxKaMyYxx a răspuns:

Pai daca nu iti vine regulat menstruatia ar trebui sa vizitezi un ginecolog el iti va da si un sfat despre sani. daca simti ca te doare burta eu zic sa iei un calmant sau un paracetamol sau o aspirina.dar nu lua medicamente din plante pot aparea reactii adverse se poate sa te doara mai tare.nu sunt asa de bune.si iti mai dau un sfat la ciclu sa nu iei niciodata aspirina indiferent daca te doare foarte raw burta sau capu.pentru ca o sa sangerezi mai mult chiar foarte mult ca de obicei.si ti-am zis viziteaza un ginecolog el te va ghida mai departe. Sper ca ti-am fost de ajutor :*:*:X