Stergi locu afectat cu apa oxigenata apoi folosesti un unguent cu kanamicina 1 de 2 ori pe zi.
Pai. Spirtul face foarte bine, usuca cosurile si crema de galbenele Pe mine ma ajuta f mult. Sper ca ti-am fost de folos :* pup
Pentru cosuri eu am folosit zynerit si skinoren,NU IN COMBINATIE.Ori unu, ori altu, dar ceva mai natural e zeama de lamaie.Stoarce o lamaie si ungete cu zeama aia, mie mai repede mi-a trecut asa decat cu creme.Bafta
Crema PureCalendula de la Yves Rocher(29 lei). Pe mine m-a ajutat foarte mult...şi dă rezultate chiar după prima aplicare.
Sau dacă vrei un remediu natural încearcă feliile de castravete, sunt foarte eficiente.
O zi bună
Ca să scapi de coșurile de pe piept, trebuie să ții cont de câteva sfaturi : de fiecare dată când faci baie,folosește un gel de duș abraziv, schimbă-ți lenjeria de pat în fiecare săptămână, și dă-te cu unguent de gălbenele pe zona respectivă, de fiecare dată după ce faci baie. Nu încerca să le spargi, vor rămâne semne inestetice, iar situația se va înrăutăți.
Sănătate!
Sîrca_Ionel_1996 întreabă: