| angelBlack00 a întrebat:

Heeelp! prietena mea a fost muscata de un caine si nu vrea sa mearga la medic pentru ca are fobie la ace. ce sa fac ca sa o fac sa inteleaga k trebuie sa mearga?! p. s. nu a facut anti tetanosu sau cum se cheama... funda maaree

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kodokuna a răspuns:

Trebuie obligatoriu sa mearga. Vorbeste cu parintii ei sau ai tai.E obligatoriu, cine stie ce boala mai avea si cainele ala, putea chiar sa fie turbat.Trebuie neaparat sa vorbesti cu un parinte!

9 răspunsuri:
| vlatz a răspuns:

Pai explica-i ca cainele putea fi turbat sau putea avea o problema si ca medicul o poate asigura ca nu a luat nimic de la caine. din pacate va trebui sa faca anti tetanosul

| GregHouse a răspuns:

Anti-tetanos? Voi cititi ce scrieti? Antirabic!

| IMC90 a răspuns (pentru GregHouse):

Se face si Anti-tetanos si Antirabic. Se poate prescrie chiar un antibiotic pentru a prevenii o infectie. Dar toate acestea se pot face numai la spital.

Turbarea este fatala, nu raspunde nici macar la interferon. Deci obligatoriu la spital, fara nici un fel de ezitare. Cu cat trece mai mult timp cu atat sansele sa se intample ceva rau cresc...

| GregHouse a răspuns (pentru IMC90):

Cum mi-ai zis mie asta, spune-i si prietenei. Ca doar de ea e vorba, nu de altcineva.

Sa fiu sincer nu prea-mi pasa. Eu mi-am facut datoria si am informat cu privire la posibilele patologii care pot aparea. Nu pot s-o duc eu de mana la medic.

Esti prietenul ei, iti pasa. Vrei sa adopti atitudinea asta ca pana la urma sa accepte. Daca e incapatanata, poate iesi rau. Pentru amandoi.

Ma confunzi, nu eu am postat intrebarea happy

Lol. Scuze. Asa se intampla cand are Barca meci important happy

| beatbox a răspuns:

Wtf? dracu pentru o frica de ace poate sa pateasca ceva mai rau cheama medicii la ea acasa nu stiu ia-o usor lasa medicii sa ii explice ca asa am avut si eu o vecina de si'a rupt picioru si ii era frica sa o duca la spital dar i'au explicat medicii dupa ambulanta si s-a dus cu ei
explica-i ca isi face rau singura daca nu merge... FAST