| adrianbestboy98 a întrebat:

HEEELP URGENT PLZ crying
Salutare TPU, pe iubita mea o doare maseaua foarte tare si ceea ce este nasol este ca nu e din oras de la mine ca sa ma pot duce sa o ajut cu ceva de la mine si sa o duc eu la dentist, ea este din alta tara crying as vrea ceva care se poate rezolva acasa ca nu mai stiu ce sa ii fac, din cate zice ea nu e alba alba maseluta, e un pic mov si se mai si misca(ea zice ca e de lapte), as vrea orice remediu care se poate acasa sa nu o mai doara ca nici sa mance nu poate crying si ai ei nu vor deloc sa mearga la dentist sa ii rezolve problema si eu nu mai stiu ce sa ii zic sa ia sad Dau FUNDAAAA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In cazul asta, maseluta trebuie scoasa si pentru asta, mamica sau taicul ei trebuie sa mearga cu ea la primul dentist de unde locuieste fata.

| adrianbestboy98 explică (pentru Violleta2022):

Daca eram eu acolo ma duceam cu ea crying

| Violleta2022 a răspuns (pentru adrianbestboy98):

DE ce, maica-sa si taica-su nu vor sa meraga cu ea?

| Anonimaaaa10 a răspuns:

Hei buna. Iti zic din experienta mea proprie
In primul rand sa nu mai manance nimic acum, apoi sa se duca la farmacie si sa-si ia nurofen forte, sau sa intrebe pe farmacista de acolo ceva puternic de masea, apoi in 30 min ii va trece
In al doilea rand, sa se duca la dentist deaorece ii face anestezie completa si sigur nu are cum sa fie de lapte maseaua daca are mai mult de 15 ani si o sa i-o scoata si nu o sa simta nimic.
Nu prea ai ce sa faci decat cu pastila sau sa mai puna o bucatica de vata inmuiata in spirt o sa i-o amorteasca putin si sa faca gargara cu apa cu bicarbonat de sodiu o sa-i dezinfecteze si o sa mai scape putin.
Fundita?

| adrianbestboy98 explică (pentru Anonimaaaa10):

Nu vor so duca la denisttt sad si nu stiu prin alte tari(la ea in Italia de ex) sub ce nume se vinde nurofen sau ketonal cum e la noi

| Anonimaaaa10 a răspuns (pentru adrianbestboy98):

Pai da intreaba si ea farmacista pastile de durere de masea puternice si ii da alea ma