| RadikalGamer a întrebat:

Heei happy! Am nevoie de un sfat pentru slabit fara sala sau medicamente (nu ma lasa parintii) si pot sa ies afara doar sambata (tot parintii). Deci niste exercitii d genul genoflexiuni ceva (flotari nu pot). Astept raspunsuri happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cosmin001 a răspuns:

Poti incerca seara sa faci 4 serii de 10-15-20 (depide cat poti) genoflexiuni...chiar daca nu mai poti tu sa faci 4 serii ...ai grija la alimentatie(adica fara fastfood si alte lucruri gen suc, chipsuri etc.) si dupa ora 6-8 seara sa nu bei decat apa.Succes.

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Incearca sa faci si abdomene

| aurasauras a răspuns:

Exercitii Pilates, facute corect.

| RadikalGamer explică:

Pai in primul rand nu fac niciodata sport, deci fiecare aveti cate un vot. Nu ma lasa parintii sa ies din casa, deci fast-food e din start taiat. Apoi sucuri si chipsuri luam cam o data pe luna. In rest, nu prea am timp de exercitii adica ma scot la 7 dimineata, imi fac temele cam pana la 9, mananc, invat la fiecare materie (parintii...) si se face ora 11. Trebuie sa ma imbrac, sa imi fac ghiozdanul, sa merg la scoala. Seara, ajung la 6:05, 6:10 acasa, ma pun parintii sa mananc. Apoi nu am niciun chef de exercitii, gimnastica. Sunt obosit, stau cam o ora la calculator pana la 8:30, 8:45, dupa care merg la masa (vine tata) si trebuie sa discut cu el cam pana la 9, dupa care trebuie sa ma culc (tot parintii ma pun... [Vara ma pun sa ma culc la 7 sau 8 seara!]).

Eu m-am ingrasat deoarece anul trebut stateam la tara, ajungeam cam la 7 acasa, imi faceam o parte din exercitii cam pana la 9 cand venea tata, mancam, ma culcam. Dimineata ma sculam la 6:30. Imi faceam temele, beam ceaiul (sau cafeaua, cum preferati voi sa ziceti). Apoi invatam, ma imbracam (la 10:45 venea autobuzul). Deci era foarte greu, si de-asta m-am ingrasat crying

Merg doar sambata la patinoar, in rest nu ma lasa sa ies afara, ca spun parintii ca merg "brambura" sau ma fura tiganii. straight face

Eu cred ca exagereaza cu protectia asta, un copil trebuie sa mearga, sa se plimbe, sa cumoasca lumea. Eu, de cand m-am mutat in oras, stiu sa merg pana la scoala, la tata la firma, si inapoi acasa... ATAT!