Nu mai lua atat de multe medicamente pentru o simpla raceala(fie ea si putin mai puternica), nu e nici pe departe indicat, putand aparea alte complicatii.Ai grija sa fie cald in camera in care stai, sa nu stai in curent si imbraca-te corespunzator.Este bine daca optezi pentru bai in aceasta perioada si usuca-te cat mai repede dupa terminarea ei(poti apela la uscatorul de par, daca consideri ca e mai ok asa decat sa-l lasi sa se usuce in mod natural). In rest, bea ceaiuri fierbinti si consuma alimente calde(perfecte si in cazul prevenirii racelii). Pentru a-ti trece raceala mai repede, poti incerca Oscillococcinum; l-am incercat si eu si am fost foarte multumita de el(mi-a trecut raceala neasteptat de repede). Insanatosire grabnica.
Saracutza de tine.eu nu cred ca de la o simpa raceala ti se intampla sa iei tot felul de medicamente si sa faci injectii.In primul rand, din ce am inteles tu esti putin slabita, iti propun sa te bagi pe vitamine sa iti mai intaresti imunitatea, lasa pastilele ca doctorii astia baga ce ii mai scump din prima ca doar e criza