| aliipaulla a întrebat:

Heei TPU :-ss.
am o pr0blema.
am probleme cu o maseawhistling
Si eu m-am sarutat cu un baiat :-s
Nu are nimic, asa-i?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| claudiua a răspuns:

Nu se intampla nimic, stai linistita, ce sa se intample? Eventual, daca erai racita sau aveai vreo boala, un sarut, îi putea transmite si baiatului acela boala.

9 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Malo, nu te mira, e posibiiiil, esti in Romanialaughing obisnuieste-te... am vazut intrebari de genu "E posibil sa raman insarcinata cu o periuta de dinti?" puse de adolescente de 16-17 ani, sau chiar unele majore, suntem in Romania, la 95% din populatie DOMINA PROSTIAlaughingrolling on the floor
Ai de ce sa te miri in tara astalaughing

| Millanteria a răspuns:

Nu.

| Deea a răspuns:

nu cred ca m-am intrebar vreodata asa ceva laughing nu cred ca are nimic laughing

| 123erty1 a răspuns:

laughing) ce sa aiba esti culmea, sati bage limba in gura cum trebuie ca poate iti trece laughing glumesc

| chibiusa a răspuns:

Daca ai carie de aia care ti-a mancat maseaua pana la gingie si are si el una la fel si mai are si sida, atunci da, e probabil sa-ti fi transmis asta.
dar in rest nu are nimic

| Malo a răspuns:

Buna aliipaulla happy Nu, nu are nimic... Acum am si eu o intrebare xD
Tu te plictisesti tare sau chiar e posibil ca o persoana si fie asa naiva?¿

| TutiQ a răspuns:

Ce crezi ca se poate intampla? Ca eu nu-mi pot imagina.

| Purple_4057 a răspuns:

Normal ca nu are nimic, stai linistita!>big grin

| aliipaulla explică:

Nu sunt...doar ca...pe el il durea capul un pic
Si acum ma doare si pe minelaughing