Bună!
Deoarece eşti în PRIMUL an de ciclu menstrual, atunci sunt NORMALE astfel de dereglări ( menstre de 7-10, sau chiar 15 zile; mai ales dacă NU ai menstră lunar şi "lipseşte" vreo 2-3 luni ) şi NU ai de ce să te îngrijorezi!
Dacă va depăşi 15 zile sau va fi foarte abundentă, atunci TREBUIE să mergi URGENT la ginecolog!
La ginecolog poţi merge şi SINGURĂ ( FĂRĂ mama, chiar dacă eşti minoră ), TREBUIE doar să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Programare ( pe care o poţi face telefonic sau personal ).
Toate cele bune.
Buna!
Asa se intampla pentru prima data dureaza in jur de 2 saptamani.
Apoi iti va veni neregulat, in timp iti va veni regulat.
Nu te ingrijoara asa este normal pentru ca esti in primul an.
Te pup, pa pa! :*
Nu trebuie sa iti faci griji, este primul an, dupa cum spui este normal sa fie neregulat, de obicei se reguleaza dupa ce iti incepi viata sexuala sau dupa ce nasti, dar sunt femei carora nu li se reguleaza niciodata ciclul menstrual. Atat timp cat inca esti virgina, sau te protejezi cand faci sex, nu cred ca ar trebui sa iti faci griji. In caz ca vrei sa afli mai multe ar trebui sa consulti un medic ginecolog, s-ar putea sa ai niste chisturi, se trateaza prin medicamente, am avut si eu. Succes. :*
anonim_4396 întreabă: