| aanndreea_4848 a întrebat:

Heelo guys :*
azi am fost la medic si mi-a spus ca am un chist sinovial la mana dreapta exact la incheietura... sa mai maritt de cand mi-a aparut si ma si doare un pic. doctorul a zis ca daca vreau sal operez si asa o sa si fac cred. deoarece se vede foarte urat cand indoi mana. si mi-e frica sa nu creascaa si mai mult si sa inceapa sa ma doara si mai rau
se face anestezie locala? unde iti face injectia? te doare? cat trebuie sa stai cu mana in ghips. medicul mi-a zis 2 saptamani. dar am vazut pe net ca o luna
funaa :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| thecakeisalie a răspuns:

Am o prietena care a avut asa ceva si, in mod curios, i-a facut anestezie totala. Injectiile de anestezie nu dor mai mult decat o intepatura mica, de obicei. Si ei i-a pus bandaj si nu ghips.
In orice caz, du-te si iti rezolva problema cat mai repede.