| Biancutza_6381 a întrebat:

Heelp! Am mancat 6 cirese nespalate(nu mi-am dat seama ca nu erau spala-te, erau in punga in frigider si am crez. ca le-a spalat mama) ce pot pati, dauneaza cu ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Alta laughing mai oameni buni, nu va mai speriati asa din orice. Stai linistita bianca(asa te cheama nu? bianca-biancutzatongue ). Pai la cate chestii stricate si nespalate am mankat eu la viata meaaa... si nu am patit nimic, sunt sanatos tun (si ma mandresc cu astatongue)
Nu te speria, nu ai ce sa patestii... funda?:X

11 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Vai ce copiii prosti.

| Muhteşem a răspuns:

Nu ai ce sa patesti...stai linistita.

| Stein a răspuns:

Nai ce sa patesti eu ieri am mancat vreo 4 castroane de visine nespalate dar ma durea pe mine undeva n-am patit nimic deci nici tu nai ce sa patesti de la 6 cirese...

| Someonelikeyou a răspuns:

Eu am fost in aceeasi situatie:O am ajuns de urgenta la spital si a trebuit sa m-i le scoata din stomac straight face mi-au zis doctorii ca daca mai intarziam cu un minut, muream straight face

| nosferatu a răspuns:

laughing o sa iti cada mainile.

| edy132 a răspuns:

Doamne fereste ce lume. Vezi sa nu-ti rupi o unghie cand deschizi frigiderul data viitoare.

| bloodbaa a răspuns:

LOL. Ce intrebare ii asta? Tu unde esti nascuta. in Rai? Cum sa intrebi asa ceva?
Whatever.Nu si se va intampla nimica. asta daca nu erau stricate sau stropite cu ceva solutii.

| forever4you a răspuns:

Tragediee Doamnee, nu fetit-o nu dauneaza cu nimicwinking

| Trefla a răspuns:

Faci sida.

| 37celsius a răspuns:

Daca nu erau stropite cu ceva otrava esti ok, ar trebui sa te simti rau daca ar fi deci ma indoiesc. De obicei se pune piatra la rinichi dra nu de la 6 cirese. Ai grija

| ViPeR_5346 a răspuns:

Pai in primul rand intreaba-ti parintii de unde au cumparat acele cirese (daca sunt de la piata pot fi stropite cu solutie). Dar oricum nu ar trebui sa-ti faci mari probleme ca cel putin nu ai mancat toata punga tongue