| darknessnight32 a întrebat:

Heelpp
Am vergeturi pe picioare, unii spun ca e din cauza ca m-am ingrasat. dar nu stiu, ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| HazelEyes77 a răspuns:

De obicei vergeturile apar ca urmare a fluctuatiilor in greutate bruste. Daca pui multe kg intr-un timp relativ scurt sau dimpotriva slabesti rapid, nerecomandat prin diete drastice si infometare apar si vergeturile si pielea lasata, flasca. Poti merge la dermatolog daca vrei si iti poate recomanda o crema buna care sa diminueze aspectul neplacut al pielii. Numai bine

| Bl4cKLy0n a răspuns:

Probabil este o infectie sau ceva. Te-as sfătui sa te duci la doctor sa te consulte, și sa îți zică acesta ce ai sau ce nu ai. Bafta!

| Alexandra1245780 a răspuns:

Bună. Și eu am și am avut o problema cu ele de când eram micuța, în timp, devenind cât mai profunde.În cazul în care nu ai avut parte de pierderi, creșteri în greutate sau o naștere, ar trebui sa faci o vizita la un medic endocrinolog.Problema aceasta cu vergeturile, apare datorta elasticității pielii. Vergeturile sunt absolut normale, și formarea acestora depinde de la organism la organism.Sincer,și cu părere de rău Îți spun că nu ai nicio șansă să scapi de ele.Am încercat zeci de tipuri de creme,geluri,ceaiuri, am urmat și tratamente. Însă ceea ce poți face e sa stopezi aparitia altora, prin hidratare profunda, poți încerca aloe vrea și poți adaugă și ulei de ricin/masline, aceasta "solutie" are o eficienta mult mai mare decât cremele scumpe de la farmacie sau de pe site-uri. Sper sa te ajute acest răspuns.

| darknessnight32 explică (pentru Alexandra1245780):

Cred ca e din cauza greutati, m-am ingrasat cu foarte mult dintr-o data!