| moxythegirl a întrebat:

Heelpp sad De ceva timp de vreo 1 an. ma mananca vaginul si imi iese un lichid albicios. crying Care ramane pe chiloti. ajuttoorr. tin sa mentionez ca am 13 ani. E ceva normal?!? ce sa ma fac.~? O sa vorbesc si cu mama. dar cineva ma poate ajuta? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ionik09 a răspuns:

Da e normal.corpul tau se pregateste de menstruatiehee heenu trebuie sa te ingrijoreziwinking

8 răspunsuri:
| CrIsSLoveCristi a răspuns:

Mai din cate stiu e normal...dar daca te mananca nu mai ee normal.e o infectie...

te sfatuiesc sa mergi la ginecolog ca mama ta...ca sa nu ti se infecteze si mai tare si sa dai intr-o boala ceva.

Bafta!

funda?

| Lummy a răspuns:

E normal ca organismul uman sa secrete o astfel de substanta...nu e nimic din comun, dar daca este in exces nu e de bine (si ar trebui sa vb cu mama ta), dar totusi ar trebui sa vb cu ea sa te linisteasca si sa te informeze mai mult.succes!

| ManuSiGata a răspuns:

E inainte de menstruatie.stai linistita ca si eu am patitwinking nu e nimic gravbig grin

| adee_8962 a răspuns:

laughing E ceva normalhee hee in detalii nu o sa intru ca nu cred ca o sa intelegithinking Dar tot ce pot sa spun e sa stai linistita :*

| detty24 a răspuns:

Stai linistita e absolut normal...

| Diana1111 a răspuns:

E ceva firesc nu te speria (am34 ani si o fetita de varsta ta), esti in perioada de pubertate si acum mai mult ca oricand trebuie sa vb cu mama ta, pana la urma ea trebuie sa ramana cel mai bun prieten...te pup

| Celcaremananca a răspuns:

Asta si mie este sperma

| rrxxii a răspuns:

Sincer lucrul asta si eu il patesc, am fost la doctor, dar a zis ca e ceva normal, e din cauza unei raceli mai vechi, am avut de luat un tratamentoh go on da oricum acum pe timpul iernii iar mi-a revenit problema. Eu am noroc ca numa iarna mi se intampla asta, oricum ar fi bine sa consulti si tu un doctorhappy