Da e normal.corpul tau se pregateste de menstruatienu trebuie sa te ingrijorezi
Mai din cate stiu e normal...dar daca te mananca nu mai ee normal.e o infectie...
te sfatuiesc sa mergi la ginecolog ca mama ta...ca sa nu ti se infecteze si mai tare si sa dai intr-o boala ceva.
Bafta!
funda?
E normal ca organismul uman sa secrete o astfel de substanta...nu e nimic din comun, dar daca este in exces nu e de bine (si ar trebui sa vb cu mama ta), dar totusi ar trebui sa vb cu ea sa te linisteasca si sa te informeze mai mult.succes!
E ceva normal in detalii nu o sa intru ca nu cred ca o sa intelegi Dar tot ce pot sa spun e sa stai linistita :*
E ceva firesc nu te speria (am34 ani si o fetita de varsta ta), esti in perioada de pubertate si acum mai mult ca oricand trebuie sa vb cu mama ta, pana la urma ea trebuie sa ramana cel mai bun prieten...te pup
Sincer lucrul asta si eu il patesc, am fost la doctor, dar a zis ca e ceva normal, e din cauza unei raceli mai vechi, am avut de luat un tratament da oricum acum pe timpul iernii iar mi-a revenit problema. Eu am noroc ca numa iarna mi se intampla asta, oricum ar fi bine sa consulti si tu un doctor