| AnaaNOTblandiana a întrebat:

Heey! A mai avut cineva de aici piciorul în ghips în urma unei fracturi de tibie? În urmă cu câteva zile mi-am rupt tibia și am avut de ales între ghips și operație. Am ales ghipsul dar am înțeles ca perioada este destul de lungă… Cam ce presupune recuperarea? Any other tips and tricks? Menționez ca ghipsul acoperă tot piciorul, de la degete până la șold.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Era mult mai bine să te fi operat.
O să ai de tras mult pentru recuperare.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Bucatile de os se vor sutura intre ele. E nevoie de repaos ca sa ai parte de o vindecare cat mai buna.

| Liviu a răspuns:

Mda, eram copil, 2 3 luni a durat recuperarea, avand in vedere ca... tibia mea a fost fisurata, nu a fost fractura. Spune si ce varsta ai. La fel pana la sold l-am avut, dupa mi la pus de la genunchi jos (dupa 2 saptamani, sa nu se atrofieze muschiu) aveam dureri cand il indoiam, nu vreau sa te sperii dar a fost super naspa, dupa ce l-am dat jos am putut sa il pun jos imediat, nu aveam dureri, dar recuperarea a fost foarte greoaie pentru un copil de 14 ani, copii radeau, cutu schiop, schiopu, ologu, etc.