| mynameiselena a întrebat:

Heey! Cum scap si eu de raceala?!?! laughing Nu mai pot.Virozele astea de sezon.pff

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Tamiki a răspuns:

Profa de fizica ne zice multe remedii naturale. Unul ar fi sa stai in pat si sa mananci un catel de usturoi incet, punandu-l in fiecare parte a gurii. Chiar daca va ustura, zice ca efectul va aparea degresit. Dupa aia brea 2 l de ceai cald si culca-te. Dormi vreo 12 ore si gata cu raceala. Apoi ai grija cum te-mbraci. Sper sa-ti foloseasca! Fundita? puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija sa fie cald in camera in care stai, sa nu stai in curent si imbraca-te corespunzator.Este bine daca optezi pentru bai in aceasta perioada si usuca-te cat mai repede dupa terminarea ei(poti apela la uscatorul de par,daca consideri ca e mai ok asa decat sa-l lasi sa se usuce in mod natural).In rest, bea ceaiuri fierbinti si consuma alimente calde(perfecte si in cazul prevenirii racelii). Daca-ti doresti sa iei un medicament, iti recomand calduros Oscillococcinum(l-am incercat si eu acum cativa ani si mi-a trecut raceala intr-un timp record). Insanatosire grabnica.