| CrInA222 a întrebat:

Heey! ..deci..eu sunt pe "stop" de 5 zile si inca curge in continuare! ...este normal? adica eu stiu ca menstruatia tine 3-4 >zile? plz lamuriti-ma si pe mine! DAU FUNDITA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fluture a răspuns:

Buna.
Nu-ti face probleme, tu inca esti la inceput, probabil si inca nu ti s-a reglat si poate intr-o luna iti va veni mai mult, in alta mai putin. Asa este, ti se va regla peste 2-3 ani, in functie de corpul si oganismul tau. Nu iti face probleme, e normal.
PAPA! :*

5 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

In mod normal, menstruatia dureaza intre 3 si 7 zile.
Mai multe detalii aici: http://www.i-medic.ro/sanatate-feminina/menstruatia/ce-este-menstruatia

| SMA a răspuns:

Buna! Nu este o regula sa tina 3-4 zile. De exemplu pe mine ma tine o saptamana, iar odata m'a tinut 8 zile. Nu e deloc o regula sa tina 3-4 zile, asta e minimul.

| victorandrei a răspuns:

De fapt tine cam 7 zile

| Alissa11 a răspuns:

Da,3-4 zile este minimul ( eu mi-as dori sa tina si mai putin sau chiar deloc!), dar poate tine pana in 8-9 zile, depinde de ce ai facut inainte de menstruatie! fundita?

| rruxandra a răspuns:

Da,e normal, nu te speria, eu am menstruatie care dureaza 7 8 zile.nu e general sa tina 3 4 zile, nu te speria.