| FataOreo a întrebat:

Heey!
sunt putin cam speriata si am decis sa va cer ajutorul si voua... acum vreo 2-3 zile am vazut pe picior un fel de umflatura care ma manca, exact ca la o muscatura de tantar. in general nu prea tratez muscaturile de tantar, asa ca am lasat-o sa se vindece de la sine.
ieri cand stateam in pat, am observat ca in jurul muscauriii s-a format o pata rosie, nu foarte mare, si cam deformata, adica nu e nici rotunda si nici ovala, si ma mananca in continuare.
intrebarea mea este: exista posibilitatea de a ma fi muscat o capusa? pe internet am citit ca ar fi trebuit sa fie rosu in mijloc, apoi o portiune de piele normala si apoi ca un cerc rosu de jur imprejur, precum o tinta, dar mie tot mi-e frica...
multumesc, dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Jinchuurikiul a răspuns:

Buna. Fiind vorba de cateva zile nu cred ca e nimic grav. Dar daca trec 2 saptamani si inca te mananca trebuie sa mergi la medicul de familie pentru a iti spune ce ai. Nu vreau sa te sperii dar cineva din familie a avut la fel ca tine si se tot scarpina, a stat asa vreo 2 luni si cand a mers la medic l-a trimis la spital si a intrat in operatie. Ai grija de sanatatea ta si du-te la medic daca te simti rau. Succes!

| caracoperchelita a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat! dar dupa cateva zile o sa-ti treaca!

| FataOreo explică (pentru caracoperchelita):

Deci nu e capusa? am citit si ca ar trebui sa suga sange vreo 12 ore ca sa ma infecteze, insa eu nu am vazut nicio capusa pe mine, deci cel mult m-ar fi muscat si ar fi cazut...

| caracoperchelita a răspuns:

Pai nu este capusa! cum am zis si mie mi s-a intamplat si mi-a trecut! in fine si acum am pe picioare de la tantari! dar te-ai scarpinat mult la acea muscatura?

| FataOreo explică (pentru caracoperchelita):

Da, ma manca foarte tare si bineinteles ca ma scarpinam, apoi s-a inrosit...