Bună! Durerea este responsabilă de cit de mult tartru ai pe dinti, si da in general doare, după ce te detartreaza daca ai paradontoză atunci medicul i ti va spune sa te speli pe dinti cu paradontax, si sa clătesti cu apă de gură, eu am facut si fac mereu detartraj, se face la fiecare 6 luni detartrajul. După detartraj vei avea o sensibilitate crescută a dintilor, si vei simtii o usoara durere a dintilor la consumul de alimente sau bauturi reci sau fierbinti. Esti fată sau băiat? Ce varsta ai?
Sunt fata, am 15 ani
Mersi pentru fundă succes la detartraj.
Multumesc
Depinde de medic. Eu prefer injectia inainte sa inceapa procedura, ca uneori este dureroasa.
Nu doar dar te mai pisca din cand in cand pe la gingii, depinde cat de mult tartru ai
@ am uitat sa amintesc faptul ca bicarbonatul este fantastic de scump si prezinta marele risc de a avea dintii albi si stralucitori.
Da, eu, ieri. Nu mi-a spus dentista nimic despre vreun produs special pe care sa-l folosesc.
Adevarul este ca : este foarte greu sa folosesti o data pe saptamana bicarbonatul de sodiu ( alimentar ), in locul banalei paste de dinti. Si se vinde doar bu reteta de la bucatarul sef de la Hilton.
dobrin1019 întreabă: