| Alleeeeeeee a întrebat:

Hei.ăă, eu am un obicei prost de-a sta pe picioare, nu știu dacă știți la ce mă refer.dar în fine, și aici la picior mi s-a facut pielea, mai neagră, bătătorită, nu știu cum să ziclaughing. este vreo crema pentru picioare sa-mi dispara, sa se faca pielea frumoasa din nou?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RoyDupuis a răspuns:

Pielea se reface si cu crema si fara crema! trebuie doar sa scapi de acest obicei! acelasi lucru e valabil si cazul coatelor!
P.S. poti folosi orice crema! Insa nu se va schimba nimic daca vei continua sa stai pe picioare!

3 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Exista aparate de ras bataturile. Nu costa foarte mult, cam 60 lei, dar sunt utile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca-ti lipesete miscarea, pielea s-a inegrit / batatorit, datorita proastei circulatie a sangelui, artere blocate etc.

Daca o sa continui asa, poti sa folosesti un tir de alifii si spray-uri, si tot nu-ti trece, cata vreme nu faci si ceva miscare, precum mersul pe jos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau ai grija ca pe viitor sa te - asezi de fiecare data - pe ceva moale, astfel, in timp, va trece de la sine si nu va mai aparea!