| Stdphaniaibb a întrebat:

Hei, acum 3 săptămâni mi-am pus apartul dentar fix și am ales sa îmi pun elastice de culoare albastru deschis. După 2 săptămâni, intr-o dimineata am observat ca gumițele nu mai erau albastre, ci erau verzi. Știți cumva de ce a ajuns sa se schimbe culoarea gumițelor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Din cauza alimentației și a acizilor din alimente. Este un fel de tartru al elasticului! Schimbă elasticele, sunt o sursă de microbi, căci și microbi există pe ei!

| Stdphaniaibb explică (pentru romeo78):

Multumesc de răspuns, probabil o sa îmi pun alta culoare care nu se observa neaparat

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu a fost vopseaua de calitate.

| WhiteLife a răspuns:

E normal sa se decoloreze, stai linistit. Dar daca te deranjeaza, pe viitor il poti ruga pe ortodont sa-ti puna elastice galbene (din acelea fara culoare).