| Alina9Cornelia a întrebat:

Hei. Acum ceva timp mi am cumparat elixir din fructe de soc tinctura. Pe prospect spune ca trebuie luat 2 lingurite de 2-3 pe zi. Pe net gasisem schema aceea cu in prima zi o lingurita, in a doua zi doya lingurite, in a treia trei lingurite si tot asa psna in a saptea zi. Deci care e mai buna. Am inteles ca acea schema nu ar mai fi buna. Ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

"Cumparat elixir din fructe de soc"... big grin
De ce sa dai bani pe asa ceva?
Cand infloreste socul, cauta si marcheaza cateva tufe accesibile de soc. Poti sa si culegi flori, e excelent pentru suc, pe timp de canicula.
Poti face desenul si fotografia locului, respectiv a frunzelor, sa nu le confunzi.

In lunile iulie-august se coc fructele socului, poti sa faci sirop si/sau gem excelent din ele!
Va fi bio, facut din materiale naturale ce pui in ele, cu efect garantat. Si te costa... aproape gratis!

Retete gasesti multe pe internet.

| Alina9Cornelia explică (pentru Bula):

Am incercat ceaiul de soc. Nu m-a ajutat la nimic. Deasta am zis sa incerc cu tinctura. Am dat 9 lei si chiar nu e asa rea la gust

| Bula a răspuns (pentru Alina9Cornelia):

Draga, cu regrete trebuie sa-ti spun ca, problema ta nu se poate rezolva nici cu zeama de... ciocan.
Eu ti-a, spus varianta in care-ti poti face preparate de soc singura, fara sa dai bani multi pentru cateva picaturi de "elixiruri" minune. Daca nu te pricepi atat sa ma intelegi, inseamna ca ai o boala incurabila, la care chiar nici un "elixir" minune nu te ajuta.

Sa-ti mai spun inca odata, de data asta babeste:
Exista medicamente in farmacii, majoritatea preparate din extracte de plante sau preparate sintetic.
Exista in Natura plantele DIN care sunt extrase acele componente ce se pun in medicamente.

Diferenta intre cele doua sunt ca, plantele au mai multe substante, care compenseaza efectele secundare ce apar la medicamentele din farmacie.

Omenirea a folosit de mii de ani si mai foloseste plantele cu succes pentru combaterea bolilor.
Dar, asa cum nu poti vedea programul TV pe un ciocan, si plantele si medicamentele sunt folosite fiecare pentru alt scop.

Mai bine spune ce problema si ce varsta ai, atunci putem sa-ti sugeram diferite solutii naturiste pentru ameliorare sau chiar vindecare.

Decat sa jignesti pe cineva, mai bine nu mai raspunde ok? Pur si simplu nu vreau sa fac eu acasa. Vreau direct cumparat. Eu am intrebat de elixirul de la plafar, nu cum se prepara acasa. Nu ma intereseaza asta.

Nu am scris cu intentia de a jigni, am facut doar o parabola, ca raspuns la afirmatia ta:
"Am incercat ceaiul de soc. Nu m-a ajutat la nimic. Deasta am zis sa incerc cu tinctura."
Daca ceva nu te ajuta si cumperi ceva similar, atunci absolut nu-i vad sensul, sa mai dai si alti bani.
Scuze daca ai luat-o ca jignire.

Totodata, ti-am scris si sa dai detalii despre "ce problema si ce varsta ai", sa te putem ajuta cu sfaturi care intr-adevar pot ajuta.

Pai folosesc tinctura pentru detoxifiere, slabit. Am aproape 18 ani. Am auzit ca e foarte bun, si am zis sa incerc

Iar ceaiul avea un gust mai naspa, si nu prea am putut sa beau. Si zic sa incerc cu tinctura pentru ca aia e mai buna, si la gust si plus nu trebuie sa beau 7 cani cum era la ceai. Deasta am luat un produs din aceeiasi planta. Si cum am spus folosesc pentru slabire, detoxifiere

SUCUL de soc, cu lamaie este unul din cele mai bune pentru detoxifiere si slabire!
In curand se va inflori socul, florile sunt excelente atat proaspete, cat si uscate.
O cura dureaza o saptamana + o saptamana pauza, repetat de 3 ori. In aceasta perioada se beau 2-3 litrii de suc de soc, cu lamaie si putin indulcit. In cele 5 saptamani nu se mai consuma alte dulciuri, doar legume si fructe proaspete + cate 3 x 1 feliute de franzela prajita pe zi SAU orez fiert cu sare (cantitate 2-3 linguri la o masa.
Cura este drastica, dar rezultatul este foarte pronuntat. Vecina a slabit cca 10 kg in cele 5 saptamani.

| nugasescusernameliber a răspuns:

Citeste prospectul ca ala e pus acolo cu un scop, studiat si analizat. Pe internet gasesti si scheme de genul sa bei in a nu stiu cata zi zeama de la 12 lamai, asta nu inseamna ca e in regula sau sanatos.

| Alexandra09643 a răspuns:

Buna! Nu te lua dupa schema aia. De-aia are prospect sa te iei dupa el. Sper ca t-am ajutat. Te pup!