| MyAngelT a întrebat:

Hei. Acum ceva timp n urma gen aproape o luna, luam foarte multe pastile, amestecam de tot felul. Nu imi era foarte rau atunci, a doua zi imi trece si nu m ai aveam nimic. Acum de o saptamana am inceput sa am dureri in partea dreapta jos spre spate. Si nu mi mai trece, cel putin cand ma ridic ma ia durerile si uneori cand stau. Pe ce baza pot pune aceste dureri? Poate fi ficatul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca luai pastilele „dupa ureche" nu ma miră. Ficatul este in dreapta, dar mai sus, sub coaste. Du-te la doctor ca nu-mi pot da seama ce ai.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună, poate ai piatră la rinichi sau nisip, o ecografie va spune exact ce ai, si un tratament adecvat dat de medic va rezolva problema ta, ce varsta ai?

| mihai69 a răspuns:

Nu mi-e clar de lui pastilele alea, dar orice durere pe care o simți și nu trece cu un fasconal trebuie „dusă" la medic, doar el poate spune cu siguranță care e cauza și cum se tratează.

| CuriousStuff a răspuns:

Suna mai degraba a durere intestinala: colon ascendent, apendicita... sau ceva la ovare sau chiar rinichi. Nici ficatul nu e exclus dar pentru diagnosticul exact trebuie sa mergi la medic sa te consulte, avem atatea organe in zona aia si durerea poate sa iradieze si din alte parti incat e imposibil de spus ce te doare doar dintr-o descriere.

| tintareco a răspuns:

Chiar că e bine să te prezinţi la medicul de familie,"este mai bine să previi decît să tratezi".