| stefanst2312 a întrebat:

Hei. Acum doua zile am terminat un tratament cu antibiotic (augmentin 1000 mg), iar la o zi distanta, pe glandul penisului au aparut un fel de bubite micute si pete rosiatice, astazi s-au retras cam aproape de tot, dar nu stiu care ar putea di cauza. Sa fie un efect al antibioticului sau al infectiei pe care am avut-o? Mi-au iesit si niste afte bucale pe gingii si buze. Si ma gandesc ca din cauza sistemului imunitar slabit sa se fo declansat. Igiena o mentin, mai ales in zona intima.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Anonimboy111 a răspuns:

Ori ai papule perlate peniene(sunt genetice, nu se intampla nimic, in timp se pot retrage la depinde de om, iar la altii nu) ori ai avut o rana ceva de la masturbar3 sau de la gel, sapun etc. cu care te ai sapalat si ai reactii adverse

| ZokoZEW a răspuns:

Este posibil ca manifestările tale să fie legate de reacții adverse la antibiotic sau să fie legate de sistemul imunitar slăbit.

| stefanst2312 explică (pentru ZokoZEW):

Acum mi-a trecut acele bubite
Dar am rămas momentan
Cu o pata ca si cum as fi oparit sub preput, nu ma doare nimic

| Analex17 a răspuns:

Dupa ce am citit nesajul tau m-am uitat si la mine, am si eu pe la baza capului niste gen bubite asa, cred ca sunt dintotdeauna, nu ma deranjeza