| rockmeout a întrebat:

Hei.Adresez aceasta intrebare cunascatorilor, pentru ca e ceva foarte important.Ce stiti despre somnifere?happy Vreau sa-mi spuneti ceva legat de efectele sale.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DimLight a răspuns:

Stiu ca sunt cateva somnifere chiar am incercat care te ajuta sa adormi destul de repede(daca asta ai nevoie) dar sa stii ca efectele nu-s chiar cele dorite asta insemnand ca nu o sa te trezesti la fel de odihnit ca dupa un somn normal ba chiar poate cu dureri de cap, plus urasc toate felurile de sedative mie imi provoaca dureri de cap. daca vrei sa adormi fa sport joaca fotbal/tenis pana nu mai poti si o sa dormi bustean dar sa nu te culci niciodata rupt de foame laughing

| rockmeout explică (pentru DimLight):

Mersi,dar nu sunt pentru mine.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar nu vrei sa bagi asa ceva in tine...Nici nu cred ca se dau fara reteta. In schimb, sedative usoare poti lua fara reteta.
Somnifere, vezi si tu exemple de vedete de la Hollywood care acum sunt "six feet under". Cam acolo te duc daca le lasi sa te conduca.

| transsa a răspuns:

Daca iei somnifere pe fiecare zi timp de cateva saptamani e posibil sa ajungi dependent. Actioneaza analgezic precum si unele droguri.