| mazzudance a întrebat:

Hei, alefia de galbenele este buna pentru cosuri? sau ce altceva imi recomandati?crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Alifia de galbene ajuta la tratarea flebitelor,a ulcerelor varicoase,degeraturi,arsuri,cancer mamar,vindecarea rapida a cicatricelor,vindecarea ranilor,ciupercilor si, din cate stiu, nu ajuta si la tratarea acneei.
Uite aici un articol despre acnee :
http://www.noifetele.ro/beauty/skin3.php
Cum poti sa le previi si tratezi :
http://www.noifetele.ro/beauty/skin4.php
Succes!

| emmyl a răspuns:

Săpun de calitate și apă rece de cel puțin 4-5 ori pe zi. Atât! Nu ai voie să le strângi.

| M3lania a răspuns:

Nu este buna. Incearca argila, albusul de oul, sucul de rosii sau zeama de lamaie.

| mikaguapa a răspuns:

Este... dar uite ce iti rocamand: sa iti faci o masca de castraveti sau daca poti face rost de lapte de matca si mai bine. dar parerea mea ar fi sa le lasi asa. ca daca le sgarmani o sa faci acnee.winking sper ca ti-am fost de ajutor te pup

| Gorillaz a răspuns:

Eu stiam ca ingrasa tenul alifia de galbenele, deci riscul de aparitie a cosurilor e mai mare, eu ( si da sunt baiat, so what? ) folosesc fondul de ten al mamei cand imi apare un cos, dar imi apare in general rar, si il usuca si dispare, nici nu il sparg deci nici nu lasa urma/gaura ( cand spargi un cos iti ramane semn - in timp )

| aproapenu a răspuns:

Hei. Am si eu cam aceiasi problema. Deci, Timp de 2 saptamani. dupa ce te speli cu sapun bine pe fata si te stergi bine ca sa deschizi porii folosesti ceai de tarate, te speli cu el.In 2 saptamani se vor vedea rezultatele. Fa chestia asta tmp de 2 saptamani. deimi si seara. Succes :*

| Merry24 a răspuns:

Infuzie in aburi cu ceai de musetel cu un prosop mare c acopera capul si o crema de la niveia.de 3 ori pe zi spalare faciala cu musetel si o crema...sau "urina de fata mare"

| StefanutZ_1919 a răspuns:

Buna! Ia de la farmacie Clotrimazol...sunt picaturi care se aplica direct pe zona.E pentru toate tipurile de acnee, micoze si alte probleme ale pielii.Eu il foloseam cand mai aveam cosuri si avea efect.Bftwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alifia de galbenelele, de obicei, ingrasa tenul si este recomandata persoanelor cu pielea uscata. Poti, insa, sa te tamponezi pe cosuri cu infuzie de galbenele. E cu totul altceva.

Si iti mai dau o reteta: iti prepari un gel de curatare din argila, cateva picaturi de ulei esential de tea tree, cateva picaturi de tinctura de propolis si miere de albine, pusa atat cat sa lege bine toate componentele si sa obti vascozitatea dorita.

Si pentru igiena zilnica iti recomand sapunurie naturale "Purificator", "Apicol" sau "Castravete" de pe www.efrumuseti.blogspot.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

:) uite ceva mai simplu. Cumpara-ti un sapun Dove, neaparat Dove pentru ca e foarte bun.
Ia-ti si un roll-on Garnier pure active http://www.farmaciadeacasa.ro/......osuri.html cam asa arata.
E super-bun, trebuie sa-ti dai de mai multe ori pe zi de fiecare data cand te speli pe fata si cosurile trec f repede.
Dar, e un pic cam scump roll-on-ul, undeva pe la 25lei
Numai bine :*

| AnutZa_8646 a răspuns:

Am aceleasi probleme.
Mie de exemlu aceasta alifie mi-a ajutat mult!
Incearc`o!