| InoueOrihime a întrebat:

Hei! Am 13 ani, 1.58 inaltime si 50 de kg. Ce parere aveti? :/ Sunt grasa sau sunt potrivita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Eşti perfectă :)

Ai greutate NORMALĂ; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 53, 6 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai chiar cu vreo 3-4 kg SUB greutatea IDEALĂ, aşa că, NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!

Toate cele bune.

| InoueOrihime explică (pentru bursuc001):

Pai nu stiu ce sa zic...:/.

| bursuc001 a răspuns (pentru InoueOrihime):

happy

| FitnessTrainer a răspuns:

Ar trebui sa slabesti cam 5-7 kg. Asta nu inseamna ca trebuie sa te infometezi. Cel mai bine este sa reduci carbohidratii si grasimile, sa iti imparti meniul in 4-5 mese MICI. Astfel, vei slabi treptat si nu vei avea probleme.

| Omulcarearenevoiederaspunsuri a răspuns:

Cam da... La 1.58 ar trebui sa ai cum 45 de kg. Eu am 1.66 si am 45de kg Sunt slaba dar mananc mult. Tu trebuie neaparat sa slabesti pentru sanatatea ta. Greutatea la femei sa calculeaza astfel: La numarul dupa virgula la inantime asta insemnnand 58 la tine(1,(58) scazi 10-12 kg adica 58-12=46 Si asta e greutatea in jurul careia trebuie sa te incadrezi!

| InoueOrihime explică (pentru Omulcarearenevoiederaspunsuri):

Stiam aia cu greutatea...Mda..Voi incerca.

| Omulcarearenevoiederaspunsuri a răspuns (pentru InoueOrihime):

Dar daca esti grea doar pentru ca ai oasele rele nici sa nu te gandesti sa mai slabesti. Important e sa te simti si sa te misti bine. Nu trebuie sa fii sckiny ci sa te simti bine in pielea ta. Eu nu ma simt bine vreau sa ma ingras nu imi pasa de ce spun altii! Adisa sa fim seriosi si marlyn moroe e cea mai sexy femeie din toate timpurile si nu e slaba. Are un corp extraordinar!

| InoueOrihime explică (pentru Omulcarearenevoiederaspunsuri):

Eu nu ma vad grasa deloc. Doar ca mi se pare cam aiurea sa am 50 de kg. Nu stiu

| Omulcarearenevoiederaspunsuri a răspuns (pentru InoueOrihime):

Ai oasele grele stai linistita! laughing Daca arati bine si ai multe kg inseamna ca esti sanatoasa! :0