Nimeni nu iti poate spune cum o sa evolueze problema ta, daca o sa scapi de ea, daca o s-o poti tine sub control sau o sa se agraveze in timp. Tu urmeaza tratamentul pe care il ai, astfel ai cela mai mari sanse ca boala ta sa mearga inspre bine si nu inspre mai rau. In general asta e o afectiune pe care o ai toata viata si pentru care trebuie sa iei medicamente toata viata, insa mai sunt si oameni care scapa de ea.
Doamne ajuta sa scap de ea!
Bine. am macar voie sa fumez ocazional (4 țigări pe sapt)?
Si chiar nu poti renunta la 4 tigari pe saptamana? Cred ca e clar ca nu iti fac bine...
Offff este super greu
Gen o tigare la 2 zile, imi face rau?
De ce? Oamenii carora le este greu sa se lase de fumat fumeaza 2 pachete pe zi. Chiar e greu sa nu mai fumezi acele 4 tigari? Sfatul meu, ca pentru un prieten, este sa incerci sa te lasi, nu-ti aduce nimic bun, ba dimpotriva, si iti mai strici si banii. Oricum am inteles ca acum nu mai e asa cool sa fumezi. Asa ca...
Eu pot sa ma las cand vreau pentru ca nu prea imi place, doar ocazional ziceam
Ai primit mesajele?
Eu inca iti recomand sa nu, nici macar ocazional. Dar decizia e a ta.
Ok... o sa incerc
Hei si eu am hipotiroidism si faza e ca euthyroxul, sau tratamentul se ia toata viata, dr meu endocrinolog mi-a spus ca trebuie sa merg la control la fiecare 6 luni de zile, analize+eco. De scapat, nu vei scapa niciodata, dar daca iei medicamentelele asa cum spune medicul endocrinolog, o sa fie ca inexistenta aceasta boala. A mea a aparut din cauza tiroiditei Hashimoto, acum sunt diferite cauze, iar asta numai medicul trebuie sa iti spun cat timp trebuie sa iei tratamentul, ce trebuie sa iei, ce doza, etc, etc. Sfatul meu, consulta endocrinologul, intreaba despre toate astea. Am si eu o intrebare, cum se manifesta la tine, hipotiroidismul?