| Alice257 a întrebat:

Hei..am 14 ani, 1.65 inaltime si 54-55 kg..credeti ca sunt ok? nu sunt prea grasa? ce inaltime ar trebui sa am la varsta mea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| aldearafael a răspuns:

Esti bine ce naibii
Am eu 60kg si nu am nimic
La lungime am 1.79
Da stiu sunt lungan dar am 14 ani si juma deci stai m-a linistit si mananca echilibrat

| Zazy a răspuns:

Bună! Ştiam eu o chestie. Sper că te va ajuta! Din înălţimea ta, scazi 10, şi vei vedea ce greutate ar trebui să ai la vârsta şi la înălţimea ta. Adică : 65 - 10= 55. Deci ai o greutate perfectă pentru înălţimea ta. Nu eşti deloc grasă. E OK. happy În legătură cu înălţimea, nu eşti nici prea scundă, da' nici prea înaltă. Mai pe scurt, nu te agita, căci eşti ok.

| ValBrb a răspuns:

Esti ok. La varsta ta ai o inaltime normala.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| leoleonard17 a răspuns:

E bun stai linistita happy

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU eşti prea grasă şi eşti destul de înaltă pentru această vârstă :)

Ai greutate NORMALĂ; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 58 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai chiar cu vreo 3-4 kg SUB greutatea IDEALĂ; aşa că, NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!

Toate cele bune!