| MaryaElenaa a întrebat:

Hei. Am 14 ani. De ceva timp aprox(1 an)tremur incontinu, am momente când stau degeaba și imi tremura și picioarele și tot corpul. Sau cand ma pun seara in pat am respiratia grea Plus ca îmi bate inima tare sau ma înțeapă, sau alte astfel de sintome. Eu am crezut ca e ceva de la inimă, ceva moștenit probabil de la tata. Voi ce credeți? Ar trebui sa fac un control, preventiv?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Urgent...nu te juca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La doctor cu tine

| matrix100 a răspuns:

Mergi la doctor, nu inteleg de ce nu te-ai dus pana acuma cu simptomele astea grave

| vladeusebiu a răspuns:

Mergeti la doctor fratilor vorbeste cu parintii tai...schimbati-va mentalitatea numai ascundeti asemenea lucruri.Eu la 20 de ani am avut probleme de la sex am vorbit cu mama m-am dus la doctor si s-a rezlvat.Sanatate.