Eu zic sa iei doar omega 3, te va pune pe picioare, celelalte au multe efecte negative, poate duce chiar si la boli, și eu sunt la fel de mică si slabă, încearcă să nu mai bei sucuri cu gaz, sau orice ce contine gaz, bea doar apa, gazul ia pofta de mâncare
P.S funda
Daca mai ai alte întrebări ma poti întreba
Păi "la picioare" depinde de ce formă a corpului ai. De exemplu eu am formă dreptunghiulară, adică umerii, talia și șoldurile sunt aproximativ egale. Și eu am zis să mă îngraș că am picioare subțiri și știi unde am ajuns? La o burtă de "toată splendoarea". iar picioarele mele tot așa sunt.
Nu am luat vitamine. Cunosc un băiat care s-a îngrășat mult în urma lor. La mine a funcționat aia cu "pofta vine mâncând" Eu am în jur de 60 și ceva de kg, și sunt geloasă pe tine! La această înălțime nu ești "foarte slabă"! Dacă vrei totuși să te îngrași află mai întâi ce formă a corpului ai! Ca să nu ajungi ca mine să te chinui cu exercițiile și dieta!
Uite formele de siluetă/corp:
1. Clepsidră: talie subțire, iar sănii și șoldurile egale. Sunt geloasă pe astfel de femei că se îngrașă unde trebuie.
2. A mea am zis.
3. Pară: umeri înguști deci sâni mici, dar șolduri și fund mare.
4. Triunghi inversat: umeri mai lati decât șoldurile.
5. Măr: să nu se confunde cu cea dreptunghiulară! Femeile cu siluetă dreptunghiulară sunt cele slăbuțe, cu sâni mici cu " siluetă ". Cele mar sunt acelea care poate ai văzut că sunt dese, au sâni mari, burtă mare, dar picioare subțiri și fund mic. Sper că ți-am fost de folos!