De unde e obsesia asta la copii din ziua de azi sa fiti atat de nenaturali? inaltimi mult peste ceea ce e normal la varsta voastra, sani cat ale femeilor de 30 ani samd?
In primul rand, credeam ca inaltimea prietenelor mele este normala, nu a mea, dar acum am aflat ca e ok. In al doilea rand, doar obsedatele care vor sa atraga baietii vor sani. Nicioata n-am vrut sa am sanii mai mari si nici macar nu era vorba despre asta. In al treilea rand, nu intelg de ce critici. Asta nu e un site de criticat, ci aici ajuti oamenii si in astea 3 randuri tu nu m-ai ajutat cu nimic.
Pentru o fata? Hmmmm baieti sunt inalti tare inseamna...
Daca parintii sunt inalti, atunci nu trebuie sa iti faci probleme, caci te vei inalta mai tarziu de la sine. Si sa nu consumi cafea.
Daca parintii sunt scunzi atunci te inscrii la basket sau volei; dar nu de performanta.
Deja esti suficient de inalta pentru varsta ta si chiar pentru o femeie matura, dupa 14 ani fetele nu mai cresc in inaltime foarte mult, dar inaltimea ta e foarte ok. Prietena mea are 1.60 si ceva si are 22 de ani...
Eu de la 13-14 ani nu am mai crescut, iar înălțimea ta e foarte ok. Am avut colege în liceu care aveau 1, 50.
Esti inca la pubertate in etapa a 5-a, si o sa mai cresti nu-ti face griji de asta, esti intr-o perioada de maturizare(aceasta fiind curpinsa intre (14-19 ani)
Fiecare are ritmul său de creştere şi mai e o grămadă de timp iar pentru 14 ani este foarte bine, ce, vrei să intimidezi băieţii!
Nu are nicio treaba cu baietii. Doar vreau sa ma simt bine in corpul meu, dar ma simt de parca as fi cea mai scunda fata de 14 ani
Eu am 12 ani si 1.67. Si nu esti chiar scunda fata de alti. Am o cunostinta care are 14 ani si are 1.52.
Pentru o fata, inaltimea asta este foarte buna, dar oricum vei depasii 1, 70 cand o sa mai cresti.
Buna! Nu-ti fa probleme, esti inca in perioada de creștere. Cat despre prietenele tale, s-a afirmat ca daca de la o varsta frageda sunt foarte înalte, la maturitate vor stagna.
___Enzo întreabă: