| DnDnT a întrebat:

Hei!
Am 14 ani si jumatate si de ceva timp nu am mai crescut in inaltime si ma intreb daca e posibil sa raman asa sau ma mai inalt deoarece sunt cam scund.
Scuza-ti greselile

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| dassy a răspuns:

Mm. Nu stiu cat de mic esti la inaltime. Eu cred ca vei ramane mic la inaltime. Nu stiu sigur.

Funda?

| Anitnerolf a răspuns:

Hei, stai linistit, poti creste pana la varsta de 20 si ceva de ani, tu fiind baiat. Dar ce inaltime ai?

| DnDnT explică (pentru Anitnerolf):

1.62 m

| Anitnerolf a răspuns (pentru DnDnT):

Nu mi se pare ca esti scund la varsta ta. Stai linistit, esti in crestere, cu siguranta nu vei ramane asa.

| sbjdbdjdjchdcdbcdbcjdcjdbcd a răspuns (pentru DnDnT):

La 1,62 si la virsta de 14 e normal,, am in clasa baieti si mai josuti,, sincer!

| sbjdbdjdjchdcdbcdbcjdcjdbcd a răspuns:

Uite,ce esti fata sau baiat? Daca esti fata asta nu e grav eu am la fel 14 ani jumate si am 1.53 cm,, Dar sunt sigura ca vei creste! Decic e inaltime ai acum la moment? Si esti fata sau baiat?happy

| DnDnT explică (pentru sbjdbdjdjchdcdbcdbcjdcjdbcd):

Am uitat sa scpun ca sunt baiat.

| AndraVioleta0899 a răspuns:

Hei. Nu-ti face griji, baietii se dezovolta si cresc in inaltime pana la 21 de ani, iar fetele pana la 18. Deci stai linistit. ^_^

| DnDnT explică:

Problema este mai mare cand imi vad colegii de 1.80 sau mai mult