| Maria_Alexandra_2000_GGjW a întrebat:

Hei! Am 15 ani,de câteva zile inima îmi bate foarte puternic și amețesc, palpitații, spasme musculare.Îmi tremura ușor corpul..Nu prea pot dormi noaptea.Ce poate fi? Nu mă luați cu Parkinson fiindcă nu am cum sa am la vârsta asta.happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Carenta de calciu, anemie, tensine arteriala mica sau multe altele... Orice ar fi degeaba iti insiram noi lista de diagnostice, daca nu mergi la medic tot nu o sa aflii si nu o sa poti trata, asa ca mergi la medic, fa-ti niste analize si apoi o sa descoperi.
Sanatate!

| octav005 a răspuns:

Esti agitat. bei cola, pepsi, energizant?

| Anonima8943 a răspuns:

Ar putea fi stariile care anunta un lesin desi spasmele musculare nu cred ca intra in anuntarea unui lesin. Incearca sa iei vitamine.

| Anonima8943 a răspuns:

Ar putea fi stariile care anunta un lesin desi spasmele musculare nu cred ca intra in anuntarea unui lesin. Incearca sa iei vitamine. Sau esti anemica.