| ateeenagegirl a întrebat:

Hei! Am 15 ani si am probleme cu maselile, sunt cariate. Am mai reparat doua, dar s-au spart ca sa zic asa. Ideea e ca mi-e frica sa nu raman fara masale. Si colegii ma sperie ca degeaba invat ca nu o sa ma pot angaja din cauza danturii. :/ Ce sa fac? Mi-e frica? Sunt doar cariate, nu ma dor, unele sunt foarte putin, dar am si unele destul de urate, dintii ii am perfecti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Mergi la dentist si rezolva-le complet. Din momentul in care nu mai ai nici o problema in gura, mergi la control la fiecare 6 luni. Spala-te pe dinti de 3 ori pe zi si da cu apa de gura (Listerine) de doua ori pe zi. Nu lasa nimic netratat, dintii netratati se strica foarte repede.

| alexs99 a răspuns:

Mergi la un dentist pentru a ti le trata si stai linistit, o sa poti sa te angajezi, mai ales ca acum se trateaza rapid orice afectiune a dintilor.
O seara buna.