anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Am 15 ani si de ceva timp simt o durere in partea stânga la inima si nu pot sa trag aer bine în piept. Ma și înțeapă și simt ca ma ustura. poate sa fie un atac de panica sau o problema mai grava?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| iulian1302 a răspuns:

Buna! Cu problemele cardiologice nu este de joaca! Acea durere in zona inimii poate spune multe. Cel mai recomandat este sa mergi de URGENTA la un consult cardiologic de specialitate pentru a vedea care este cauza acelor dureri. Niste posibile diagnostice care ar putea sa iti fie puse in urma consultului sunt: hipertensiune arteriala(HTA), suflu sistolic, tahicardie, etc. Multa sanatate!

| eXtremeAdy a răspuns:

Ai si palpitatii:?, incearca sa nu te expui prea mult la soare si totusi ar trebui sa mergi la un cardiolog.

| Paula555 a răspuns (pentru eXtremeAdy):

Da. Uneori îmi vad inima cum bate.

| eXtremeAdy a răspuns (pentru Paula555):

Sa stii ca si eu trec prin lucruri putin cam asemanatoare cu ale tale, dar doar in soare cand stau mi se intampla si de asta intrebam, e bine sa mergi la un cardiolog, asa o sa faci si eu.