Atunci inainte sa intri in bazin, curati interiorul urechilor cu betisoare tocmia pentru a scoate toata ceara. Si atunci cand iti intra apa intr-o ureche, tine capul inclinat si sar intr-un picior pana simti ca a iesit toata apa.
Intra in orice farmacie si cere dopuri pentru urechi pentru inot. Nu sunt scumpe deloc.
Mi am cumparat..de 3 ani..si port si dopuri si casca pentru inot..doar ca eu nu pot face nimic din ce fac prietenii mei..geb..sa sar..si as vrea si eu.dar e jenant cu casca aia pe cap.
Atunci inainte sa intri in bazin, curati interiorul urechilor cu betisoare tocmia pentru a scoate toata ceara. Si atunci cand iti intra apa intr-o ureche, tine capul inclinat si sar intr-un picior pana simti ca a iesit toata apa.
Daca vrei sa nu iti mai intre apa in urechi e foarte simplu, te duci la un magazin cu articole de plaja si exista un fel de fes din cauciuc care te protejeaza sa nu iti intre apa in urechi, nu mai stiu cum se numeste dar daca intrebi vanzatoare isi da seama despre ce e vorba, si nu este scump este 3-4 lei
Kaoru întreabă: