| alexnadra35262 a întrebat:

Hei..am 16 ani si de ceva vreme ma doare foarte tare stomaul..nu mananc mai nimic pentru ca imi vine sa vomez..acum o saptamana am mancat niste supa si dupa am mers si am vomat! in fiecare zi mananc 1-2 batoane si putin iaurt. In fiecare zi ma duc la sala cate o ora si simt ca nu ma mai pot tine pe picioare. Stiu ca nu e ok ce fac dar pur si simplu mi se face rau cand ma gandesc la mancare. Oare am un inceput de gastrita? Dau funda, multumesc!sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la medic. Aici nu-i nimeni in masura sa te ajute.

| King18name a răspuns:

Mergi la medic, si in cateva zile o sa fii din nou bine! orice ai avea, se vindeca si gata!

| Evolution a răspuns:

Poate ai arsuri la stomac, intrerupe atrenamentul sau fă mai uşor atrenament pentru că dacă nu mănânci şi nu ai energie o să îţi vină rău şi nu faci nimic.

| clauclaudiaa a răspuns:

Ai stomacul inchis nu stiu cum sa-ti zic dar daca nu ai mancat cateva zile bine(adica la timp) tisa incuiat stomacul si parca tie scarba de tot trebuie sa mananci cate un pic de 3, 4 ori pe zi pana te fci bine si mie mi s-a intamplat asta

| anacolda a răspuns:

Oare cate bauturi carbogazoase consumi? Pentru inceput e bine sa consulti un medic, sa ti se dea tratament si sa vezi regim alimentar strict, recomandat de un medic sau un naturist. Si adio bauturi carbogazoase sau ciorbe acre. Niste argila, ALgo ar fi buna pentru inceput, dar fara un consult medical... risti sa ramana ceva netratat. http://vindecarenaturista.blogspot.ro/