Mergi la un control fizic, daca vrei chiar la o doctorita (femeie) ginecologa si precizeaza inainte de consult ca esti inca virgina!
Astfel va face consultul adecvat.
Trebuie sa faci o ecografie transvaginala sa vada medicul tipul de infectie pe care il ai, si sa i ti dea un tratament bun, sigur ai nevoie de alt tratament deoarece microbul este agresiv si reapare după intreruperea tratamentului, cu alte cuvinte este rezistent si numai cu o ecografie si eventual o biopsie daca medicul crede ca trebuie sa faca acest test va depista clar cauza si va da tratament corect, singură nu vei scapa de microb, mergi la ginecolog ce daca esti virgină? Nu ai o boala transmisibila sexual, ai o infectie care s-a dezvoltat datorita uinei raceli anexite cistite, sau ovarelor.
Mergi la ginecolog
găsesteti si tu un iubit
apoi mergi inca o data la ginecolog
Eu m-am bucurat de una extraordinar de frumoasa pentru ca ginecolog-ul o trimisese sa gasesca pe cineva si din intamplare am fost eu primul care i-am ieșit in cale
Apoi am fost impreuna 3 ani.
Lărgește gaura si pe urma te poti spala in interior
Găsești aici mai multe explicații
https://www.google.com/......ps?/search
Sunt niste pompe cu ajutorul caruia poto baga niste sapunuri spexiale
Sau ceva sntibiotice
Ce iti zice ginecologul
VEZI CĂ GINECOLOGUL POATE SA FACA SI ANALIZE
POATE SA IA DE ACOLO CU UN BEȚIȘOR SI SA PUNĂ LA MICROSCOP
SI SA AFLE ce bacterii cum se numesc care se tot imultesc in tine
Poate ai o ciuperca
Știind ce se întâmplă conform analizelor de laborator știe si ce substanță chimica medicament te poate scăpa de micoza respectivă
"Am luat legătura cu un ginecolog foarte bun din orașul meu"
mergi intr-un oras mai mare, eventual la privat, evident ca ai o problema, ca o infectie sau o ciuperca, care pot fi luate si fara transmitere sexuala
"Nu as dori sa ma duc la un control tocmai fizic, deoarece sunt virgină."
doctorul NU o sa te dezvirgineze, si sunt solutii alternative cum ar fi ecografie, sau cablu foarte, foarte subtire, cu o camera in varf, care trece fara sa rupa himenul