Fa-ti un test de sarcina din urina(iti va detecta proteina HCG produsa de placenta) --- asta, ca sa te linistesti! La o sarcina atat de avansata ai fi simtit copilul miscandu-se! La una extrauterina erai demult pe masa de operatie.
Cred ca-ti dai seama ca intarzierile asa de mari ale menstruatiei sau lipsa ei impun un control de specialitate --- este un motiv serios de a te duce la un ginecolog!
Buna draguta.Primul semn daca era sa ramai insarcinata era lipsa menstruatiei.Din spusele tale aflu ca totusi ti-a venit indiferent ca regulat sau nu.Mai este posibilitatea de sarcina extrauterina adica in timpul srcinii menstruatia sa iti continue sa vina dar asa ceva e cam imposibil deoarece cauzai niste dureri ale abdomenului foarte mari.Mamiciile care patesc asa ceva doar cu ajutorul unui tratament regulat reusesc sa pastreze copilul.
Deci se exclude, si la 5-6 luni deja trebuia sa ai burtica foarte foarte vizibila si tare vorba ta.
Eu zic ca doar ti se pare deoarece esti stresata, dar cel mai bine e totusi sa iti faci un test de sarcina.Dr slabe sanse zic eu.